U-Kurd tog med sig 3 viktiga poäng hem!

DSC_5719

Match mellan U-Kurd och Vesta på Österängen idag, i div 4. U-Kurd saknade sin duktiga målvakt James Cloud efter det röda kortet som han fick mot Saif och gästerna hade en hel del spelare borta. Gästerna tog ledningen genom Omar Ezzeldin som gör mål i varje omgång. Killen är i en galen målform. Målet kom runt 15:e minuten i första, snyggt genom halvvolly, Ezzeldin för ett inlägg från höger och han klipper till direkt precis utanför straffområdet.
1-0

DSC_5728

U-kurd hinner göra 2-0 på frisparksmål av Rårsgar Majid i den 35:e minuten. Vesta svarar snabbt genom Emil Nygren Rydelius och gör 2-1 precis innan halvlek och håller spänningen vid liv i matchen.

Andra halvlek bestod mestadels av nerver , frisparkar, och fysisk spel. Vesta var nära ett par gånger att kvittera men man lyckades inte sätta dit bollen. U-Kurd håller undan och vinner 3 mycket viktiga poäng inför nästa omgång.
Rårsgar Majid blev matchhjälte idag med sitt 2-1 mål och vi tog en intervju med honom, han säger så här till 90 minuter-Uppland:

DSC_5763

Vad säger du om dagens match?
Vi hade många spelare borta idag men vi visade bra karaktär och lagmoral och det ledde oss till vinsten idag skulle jag nog säga ..

Du avgjorde matchen med ditt vackra frisparksmål, hur viktigt var det målet?
Först och främst vill jag säga att målet var tillägnad till våra 5 unga talanger som tog studenten idag och inte kunde medverka i matchen ! Grattis grabbar. Målet betydde 3 poäng. Nu blickar vi mot seriefinalen på lördag mot UIF!

Vad säger du om motståndet?
Jag blev imponerad av deras spel. Måste säga att tabellen ljuger om deras plats!!

Va säger du om seriefinalen på lördag?
Spännande!
Har längtat länge efter denna match. Ser fram emot en mycket bra match med mycket publik.

DSC_5731
Vi säger tack och hej från Österängen!
Bilder: 90 minuter-Uppland

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0