Förlust i hemmapremiären för Sirius

Stämningen på Studenternas var på topp idag när Sirius hade hemmapremiär i Allsvenskan mot IFK Göteborg. Arenan var fullsatt, solen strålade och bortafansen bjöd mäktig show. I första halvlek var det helt ok spel, IFK Göteborg hade mer boll men Sirius men blåsvarta hade kontroll på gästernas anfall. IFK var nära att spräcka nollan i första men Sirius målvakten Josh Wicks stod för fina reflexräddningar. Första halvlek slutade 0-0 och hemmapubliken var hoppfulla.

I andra var det mycket IFK, bortalaget började anfalla mot Siriusmålet allt oftare och det skulle till slut ge resultat. I den 63:e minuten kom 0-1 till gästerna genom Diskerud och hitresta bortafansen överröstade alla på studan.

Sirius var aldrig nära idag tyvärr och IFK dödade matchen i den 85:e när 0-2 kom. För Sirius del är det bara lägga denna match bakom sig och komma igen, för det finns potential i detta lag.

Vi hoppas att Uppsalapubliken tar till sig av bortaklacken hur de hejade fram deras änglar till seger, det var för tyst för att vara fullsatt. Annars eloge till arrangemanget av hemmapremiären från alla som jobbade för Sirius idag, man kände verkligen att det var Allsvenskan som var i Uppsala idag.

Bilder: 90 minuter-Uppland

Simple Share Buttons