90 minuter-Uppland: Vi hyllar den lokala fotbollen20481_477386392302687_158959524_n

Älskar du fotboll? Välkommen till 90 minuter-Uppland! Här presenterar vi med daglig uppdatering de senaste resultaten från den Uppländska fotbollen. Vi skriver matchanalyser, publicerar bilder, reportage, intervjuer, och videos från de mest aktuella matcherna och allt inom fotbollen i Uppland. Vi är på plats vid matcherna så ofta vi kan. Vi fångar de vackraste finterna, hårdaste skotten och mest otroliga räddningarna som sker på planerna runt omkring i Uppland. Vår ambition är att nå ut till Uppland med aktuella rapporteringar om den Uppländska fotbollen samtidigt som vi sprider kärleken bakom världens bästa sport – fotboll!

Vilka är vi?

Grundaren av 90 minuter Uppland heter Gilbert Sinani och har sedan 3:e oktober 2012 underhållt Uppland med den Uppländska fotbollen genom facebooksidan 90-minuter Uppland. Till en början presenterades nyheter via bild och text. Idag är vi aktiva genom Facebook, Instagram och vår populära hemsida som startade 2013. Vi har idag blivit en plattform för fotbollsintresserade i Uppland där man på vår hemsida och facebooksida kan diskutera de lokala matcherna, bästa skotten, vackraste finterna och även delta i våra tävlingar. Vi hyllar eldsjälarna och talangerna i Uppland. Vi når idag ut till väldigt många personer i Uppsala och Uppland men kommer inte vara nöjda tills vi når ut till alla fotbollsintresserade i Uppland.

Idén bakom 90 minuter Uppland väcktes hos Gilbert när han insåg hur många eldsjälar som ligger bakom den Uppländska fotbollen men som inte blev uppmärksammade. Vi vill uppmärksamma alla de tränare, spelare, föräldrar, supportrar, föreningar och organisationer som är med och stärker Uppland till en mer konkurrenskraftigt fotbollslän. Vi vill att alla föreningar ska få chans till publicitet. Men förutom alla dessa anledningar står en sak framför alla dessa skäl – vi älskar fotboll och speciellt den lokala fotbollen!

Hur kan du hjälpa oss?

Du kan hjälpa oss på många sätt. Är du intresserad av att skriva, göra vackra fotbollsbilder, webbdesign eller har någon annan unik egenskap som du vill bidra vårt arbete med kan du skicka ett mail till info@90mu.se

Du kan även ta bilder från cuper, matcher eller träningar eller informera oss om din förening eller ditt favoritlag eller annan information och skicka det till info@90mu.se.

Men framförallt kan du hjälpa oss sprida ordet!
Berätta om oss för föräldrar, syskon, vänner, alla du kan komma på – låt oss tillsammans hylla den Uppländska fotbollen!

Kontakt:
Mail: info@90mu.se
Instagram: @90minuterUppland
Facebook: www.facebook.com/90minuteruppland

Simple Share Buttons